А я?

Дзінь, дзінь, дзінь! 
 Дзвін
     по сонцю,
 А сон -
     це просто...
 Він, він, він
 не має
        любові.
 Немає
       вже крові,
 у венах,
    зелена
            тече.
 Навіщо
    ще дужче
              пече?
 Я краю
      до краю
                ім'я.
 Не мій ти,
          помітив?
 А я?


Рецензии