Капусти

Дядьку, мене відпусти
Поливати капусти.
Я зовсім не балована,
І навіть не цілована.

Плига жаба, скік та скік,
Вже мені тридцятий рік.
Я зараз щось попораю
За нашою коморою.

Он собака - Непитай,
Йому віршик почитай.
Ти, дядьку, марно тужися.
Полий, тоді одружися.

Годі груди коливати.
Про кохання не свисти.
Гайда разом поливати
Огородні капусти.


Рецензии