Сон

Небо. Зірки. Місяць. Кава.
Дим. Мелодія. Розваги.
Любий. Поряд. Не зі мною.
Телефон. Мовчить. Підходить.

Мовчки. Тихо. Без обмана.
Я одна. Ти десь. Я знаю.
Зірка. Небо. Відлітаю.
-Так хочу... -Куди? -Не знаю.

Божевільня. Стіни. Сірі.
Згадую. Кричу. Літаю.
Падаю. Мовчу. Стрибаю.
Знову падаю... Вмираю...

Прокидаюсь. Знову осінь.
Сон. Одна. Разом з тобою.
Сіро. Холодно. І сумно.
Самота. Сльоза. Листопад.

П'єса. Музика. І жарти.
Тепло. Холодно. Самотньо.
Я одна. Сльоза. Хвилина.
Мрія. Серце. Зупинилось.


Рецензии