Не зима i не запах осенi...

Не зима, і не запах осені
Заплели мені біль у коси.
Ти не мій, я тобі – непрошена –
Не твоя, хоч весна – не осінь…

Вже мій час і простір заплутані,
І мій рух у твій бік назАвжди…
Мої дні в твої руки опущені,
Не вернути тепер  нізащо…

На моїх терезах твої важелі
Збили рівноваги межу,
На твій бік давно переважили –
Я за ними у безвість біжу.

Я за ними біжу непрошена –
Не твоя, хоч і кажуть: «Весна»,
Хоч і кажуть, що час закоханих,
Та і далі «не мій»,  «не твоя»…

Не чекала  на тебе в холоді?
Не хотів до мене вві тьмі?
Далі йду по дорозі неходженій –
Бачу постать твою вдалені…


Рецензии
Ну просто ВАУ!!! РОЗУМНИЧКА!!!!
З повагою та любов"ю, Я)))

Анна Усадская   17.10.2011 21:57     Заявить о нарушении