будеш джокером?

Ти також просік цю фішку?
Давай зіграємо в котика й мишку.
Зробимо вигляд, що контраверсійно похер?
Це так азартно,
нагадує  покер.
Будеш моїм джокером?

Або безпонтово-
я крекер солоний,
а ти всупереч буш молоком топленим.


Рецензии
влучно підібрані слова

Ксения Килюшик   06.11.2011 23:23     Заявить о нарушении