***

зникнути, та будь що буде,

я лиш від тебе, ти за мною вслід,

і як тепер я тут без тебе,

і як з тобою бути мені, як скажи?


розстане сніг, але кохання моє ніколи,

я назавжди люблю лише тебе,

постій, постій ще трохи тут зі мною поруч,

я відпущу тебе, якщо так забажаєш ти.


без мене тяжко, сумно дуже,

без мене знаю, ти - ніхто на цій землі,

я зникну, зникну, як в останнє,

в останнє, я кохаю тут лише твої думки.


Рецензии