Здавалось, що вже не люблю...

Здавалось вже давно змінилась,
Життєві погляди нові.
З минулим вже давно змирилась
І стерла з пам'яті ті дні...

Здавалось більше не згадаю
Разом щасливі вечори.
Хотіла...та я пам'ятаю,
Зкотилось сонце, мов згори...

Здавалось почуття минули,
Не бачу, в грудях не болить,
Та очі мої не забули,
Як зараз бачу кожну мить...

Ну ось...мені все лиш здавалось
І не збагну як далі жить,
Я ж так забути намагалась,
Залишилося сльози лить...

Ніколи нам разом не бути,
Давно хтось вирішив за нас
І я не можу більше чути,
Прошу вернути мені час:

коли ми страсно покохали,
майбутні плани будували,
ми кожен дотик відчували,
ще дужче й дужче їх бажали...

Хто зцілить рану цю мою?
Здавалось, що вже не люблю!!!


Рецензии