Я, Ти та Секс

Що бачив я, коли ти мріяла про секс?
Я бачив лиш одну, однесеньку мету
Вона то згасала, то знов палала, мала сенс
Але ти мріяла про секс, вона натомість
сиділа у кутку

Як дикий звір, її ти посадила на ціпок
Вона скулила у ночі, коли ти пестувала
своє я
А я дивився на стробоскопічне
блимання її оченяток
І хотів блювати від вигляду твоєї плоті, я

Стоп годі! Я не ворог самому собі
Ти не остання у своєму роді на Землі
Ти жінко похотливість у природі
Так годі! Ні, і щоб піти, в супереч собі,
я вибачив тобі

Я зупинився на порозі, поглянув на 180т назад
і знов згадав ту милу дівчину
Яку зустрів три роки тому назад
і попсовою насталгією
вбив свою мету.
28.12.06


Рецензии
А это вообще великолепно, правда, очень мелодично)))))))))))))))))))))))))))))))))

Павлов Юрий   18.10.2011 11:52     Заявить о нарушении