Гоп-гоп, гупа-гупа

Гоп-гоп, гупа-гупа,
Репетує дід Цюрюпа
На подвірї важко тупа,
Бо комар вкусив за пупа.

Гоп-гоп, гупа-гупа,
По калюжах баба хлюпа.
Чує, в діда кров шкварчить,
Хоче діда підлічить.

Гоп-гоп, гупа-гупа,
Дід горілку жме до пупа,
Потім швидко її п’є,
То лічебне, то своє.

Гоп-гоп, гупа-гупа,
Тільки глазом баба лупа.
Дід горілку випив махом,
А на пупі вбив комаху.

Гоп-гоп, гупа-гупа,
Дід за вухом бабу чуха.
Та шукає в нього вавку.
А знаходить бородавку.


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.