МАМО, МАМО

Мамо, мамо кажуть люди,
Що я трохи того.
Я ж ні того, я ж ні цього,
А зовсім другого.

Я сидю собі на сонці
Тай думку гадаю,
Чуба маю, вуха маю,
Завода  не маю. 

Мамо, мамо я не знаю,
Як нам далі жити.
Чі не своє сторожити,
Чі горілку пити.

Мамо, мамо, наикалась
Нам козацька воля.
Чи то доля, чи тополя
На вітру зламалась.


Рецензии