Не турбуйся

Не  турбуйся,  парубоче,
Я чекаю під вербою.
Буде так, як ти захочеш,
Ми одружимся с тобою.

Посміхається калина,
І сміється сине небо,
Я ще дівчина не винна,
Все для тебе,
Все для тебе.

Як згадаю в Черемоші
Твої руки божевільні,
Покохай мене, хороший,
Покохай мене, мій вільний.

Соловейко вже співає.
Тихий вечір над водою.
Мабуть, добре вони знають,
Хто чекає під вербою.

Мені сестри всі зозулі
Серед них я пташка рання
Одмолю тебе від кулі
Та не зможу від кохання.


Рецензии