Мо серце з тобою

Моє серце з тобою,
Та душа летить від тебе,
Ти згубив мою волю,
І залежу я від тебе…
Ти у снах мені з’являвся,
Хоч забути я хотіла,
Твою душу, твоє серце,
А у мріях не воліла…
Вже не мрію я про тебе,
Вже не хочу повертатись,
Хоч душа лине до тебе,
Острах є розчаруватись…
Ми не будемо вже разом,
Не згадаєш ти про мене,
Кожен піде своїм шляхом,
Та й забуду я про тебе…


Рецензии