Хочу любити тебе все життя

Вранішнім світлом очі палають.
Дотик, неначе хвилююча тьма,
Очі похмурі мої засіяють,
Тільки поглянеш лише крадькома.
Знаєш, напевне, цілуючи хвилі
Пристрасті стрімко здіймаються в вир,
Ці хвилювання безмежно важливі,
Змушують нас поєднатися в мир.
Хочу забути про все що на світі,
Хочу забути навіки про час,
Хай почуття заквітчають на вітті
Квітки любовної, квітки для нас.
Хочу навіки бути з тобою,
Хочу любити тебе все життя,
Хочу забутись і бути собою,
І щоб назад не було вороття.
Я, як дитина погляну у очі,
Серце зупиниться, спиниться час,
Все неважливо від дня і до ночі,
Все, що колись відбувалось до нас.


Рецензии