***

У рысах тваёй далоні шукала чужыя.
Дзве радзімкі на спіне як штамп якасьці.
Дзе ж прасіць такой літасьці,
Калі мы ўжо ну зусім не святыя?

У некаханні бачыла вачэй тваіх блікі.
Праз акуляры глядзела, як неба
Праносіцца: ад сіняга да шэрага,
Стома кладзецца на вочы,крычыць:"Знікні!"

У вернасці думала здолею стацца простай.
А не было ж ні вернасьці, ні праўды.
Бо нічога няма, калі ёсць слова прозы -
Цяпер адмальваю грахі ля Брамы Вострай.

У смерці заблыталася, як у павуцінні,
Быццам хто ўзяў асадку чорную, гадкую
Выкрэсліў мяне з энціклапедыі жыцця.
Ды толькі ты за тыдзень стаў адзіным...


Рецензии
Знаешь, помнится,
как любимого черты
искала в другом.

Другой не верил,
Говорил, что вру ему.
А я не врала.

А потом пусто,
И нет ничего. Только
Чужие черты.

Царёва Алина   04.02.2012 21:13     Заявить о нарушении