Маналог для флейты

Першая вольта два такты -
Басанож на мокрым асфальце:
Па Фарынгэйту,
Па Цэльсію,
Усе вакол закаханыя,
А ён чакае дысперсію,
А ён блукае да раніцы,
А ён не верыць,
Што спраўдзіцца.
Рысамі кпівымі ласціцца,
А ён кажа: "Сонейка лашчыцца".
А ён выпраўляецца на ровары.
А ён мілагучна маркоціцца.
Ды лаіцца, гэдак жа правільна.
Не веру.
Калі ж гэта скончыцца?


Рецензии