***

Кім маглі? А кім сталі?
Куды падзелі? Дзе прадбалі?
Як згубілі свае кола свету?
На жаль неведама гэта.
А што можам зрабіці сёння?
Адысці ад справаў штодзённых?
А куды адысці? Навошта?
Калі звыклыя свету рэчы
Нас панаваць прымушаюць там,
Дзе Бог пануе ў свеце...


Рецензии