Д. Ж

Праз кола сансары ў вырай
Шчыра
Клянуся трымаць запаветы
Вер мне
Сёння над Менскам сонца
Бясконца
Трапяткі ўзлёт да Бога
Нічога
Не плач, брат мой, птах
Не змарнуем
Заўтра ў неба ізноў паспрабуем

Там на вышынях
Ня будзе палёгкі
Бывай, мой далёкі.


Рецензии