Квiточка городня

На городі бузина,
А між бузиною
Росте квіточка одна,
Хоче перегною.

Наберу в ночі відро,
Бо, без тари-бари,
Замічатільне гімно
З нашої кошари.

Попрашуем будяки
Я і кум мій Марик,
А для того завдяки
Маємо ліхтарик.

Вже злізаемо з печі,
А такі ж робочі,
Що аж світяться в ночі
Очі парубочі.

На город наш не ходіть,
Бо наб*ємо пельку.
Не ломайте і не рвіть
Нашу конопельку.


Рецензии