Шумлять га

Шумлять гаї березові.
Я тюкаю топорчиком.
Забув, хоча й тверезий я,
Пилочку з моторчиком.

В снігах ця Наманганія.
А я, моя зозуленька,
Роблю, як пташка ранняя,
Вжей є на спині гуленька.

А он  лежить мотузочка,
На неї подивляюся,
Піду поїм от пузочка,
І порозговляюся.

Березоньки, ялиноньки,
На панів працюємо
Од зіроньки до зіроньки,
Не бачимо не чуемо.

Все тюкає, та точиться,
Не можна  вгамувати.
А так, повіриш, хочеться
Тебе поцілувати.


Рецензии