Автобиографическое

Знову одна. Весь світ у ног.
Це дуже схоже на зірок.
В пітьмі ночей лиш їм завжди
Відкриті всі путі-шляхи.

Вони все знають і все вміють,
Вони, як ідол із небес,
Краси від їхньої всі мліють,
І визначніші всіх чудес.

Та незалежні вони дуже –
Не можна зіркой володіть:
Її ти хочеш, ти напружен,
Але твоя вона лиш мить.

Ти відпускаєш її в небо,
Де королева є вона,
Так не пізнавши, що їй треба,
А треба їй, щоб не була одна.


Рецензии