Ти той...

Притрушений росами ранок
І склянка води без газу..
Береза, в осінь убрана,
Вклоняється вітру-Пегасу.

Тебе неможливо забути,
Ти той, хто вривається смутком,
В вірші доливає отрути.
Від кого нема порятунку..

Ти той, хто шепоче про ніжність,
Ховаючи меч за спиною.
Та знову, цілунком зігрівшись,
На мене іде війною.

__________________________________

картинка с интернета


Рецензии