Шчасце можа Iсус даць

Ўсе туманы над рэчкай Валоўкай
У дзяружку ціхонька збяру,
Разам з чыстай расой прадусходняй
У дзень раджэння табе падару.

Жоўта-белых рамонак ахапку,
Цішыню,альбо шум навальніц,
Ці гарэхаў паўнюткую шапку,
Ці паляну паспелых суніц.

Ці акрайчык блакітнага неба
З зоркай,што не згарэла да тла,
Можа пах ад духмянага хлеба,
Што нам мама у печы пякла.

У дзяцінства білет падару я,
Каб ў палянта з табою зыграць.
Толькі шчасця дарыць не магу я,
Шчасце можа Ісус толькі даць.


Маёй сястрычцы Надзі да дню яе нараджэння.


Рецензии
Приятно встретить земляков на Стихире.
А тем более познакомиться с христианским стихом на родном языке...
Благословений Божиих!!!
С благодарностью,

Анастасия Арвада   14.10.2011 07:32     Заявить о нарушении
Сардэчнае дзякуй.

Иван Тур   14.10.2011 17:25   Заявить о нарушении