Зачекай, приeмний Спомин

Зачекай, приємний Спомин,
Йти назовсім не спіши –
Твій ласкавий ніжний промінь
До вподоби і душі.

Зігріваєш думки, мрії
Кожен день на самоті
Сяйвом втішної надії,
Ясним напрямком мети.

Залишайся, буде добре
Двом самотностям удвох
Перенести примхи долі,
Щастя, смутку і тривог.


Рецензии
ВОСПОМИНАНИЯ... СЛАДКИ...
А ВДВОЁМ ВСЕГДА ХОРОШО... И НЕВЗГОДЫ ЛЕГЧЕ ПЕРЕНЕСТЬ.

Люси Ефим-Олина   12.11.2016 11:47     Заявить о нарушении