нас немаэ...

ти єдиний...ти неповторний...
в звучанні цьому...
ти єдиний...ти неповторний...
я не віддам тебе нікому...
ти єдиний...ти неповторний...

летіло в два кінці...два монітори...
"кохаю, лишень тебе...
я не віддам тебе нікому...
нізащо...нікому...ніколи...
моя  навіки ...навіки - мій" -лунає...

дві зірки в небі спалахнули...
...і додолу...
болюча явність - НАС НЕМАЄ...


Рецензии