***

видихни мене
крізь сутінок
вечорів
крізь пахощі туману
та риболовних човнів

можеш не казати
що любиш
знаю і так
що немов уві сні
що ніби міняє
малюнки

я пам`ятаю
усі ті пісні

і щось солодкіше
за вино
і гіркіше
за твої
поцілунки


Рецензии