Сльози неба

"Сльози неба"

Ніхто не скаже вам ніколи,
Чого сьогодні небо плаче,
Чого краплини падають довкола,
Кривавих сліз журба неначе.

Чому не можу небу дати поцілунок?
Та як мені йому допомогти?
Чи буде це для нього порятунок?
Або для мене має сенс піти?

Ніхто не скаже вам ніколи,
Хто знає відповідь моїх питаннь,
Тим часом ллються неба сльози знова,
Йому мене напевно, жаль...

10.11.2011


Рецензии