Як тебе забути?

Бути чи не бути?
Треба чи не треба?
Простягаю руки
до синього неба.
Як тебе забути?
Як себе спинити?
Друзі мої, муки,
йдіть до суки Геби.
Я - жива людина,
серце - не залізо.
Думи, мов лавина,
всюди-всюди лізуть.
Бути чи не бути?
Треба чи не треба?
Як тебе забути?
Поможи-но, небо!


Рецензии