Прост думки

Навпомацки шукати прохолоду
Яка на смак твоя несамота?
Важливіша тобі не усмішка,а врода
і не вода,а смак дешевого вина.

В руках тримаєш полум"я годин
Втрачаєш час,завмерши на хвилину.
"Звичайний егоїст!"-та ти такий один
Який за насолоду свою гордість кине.

Не хочу небу давати весь звіт
кричати венами,що хочу жити..
Життя..воно ж як квітки цвіт
Побуде-зникне і нема за чим тужити.

Без питань і любові.ПРостий,дівочий плач.
Забери мою гордість,вона ж вся загине!
Ти заплющ очі і просто пробач,
за те,що плакала роками,а посміхалась всього на хвилину.


Рецензии