1

Нещасний той,хто гордістю страждає
У кого в серці ненависть сліпа,
Хто винних завжди ще шукає
Нещасний він,бо все то є дарма.
 

У нього вже давно душа в душі щемить
Бо думка чар його затруює німа
коли стрічаються уста й здавалось мить-
ненависть з*явиться йому сама!


Рецензии