Kad tau butu silta

Noriu silta butu tau kad
Kaip pauksciukui saulei tekant
Kaip syrdelei tau tik plakant
Kaip jauciu kad myliu tave
Noriu norais tavo buti
Noriu sekme tau atnesti
Kad akytes tik sypsotus
Ir kad nieko nebijotu
Taip tikiu ir visada
Sirdys musu taip sale
Susipyne visos visos
Musu sielos, musu mintys
Tegul tuti mano tigre
Bus laiminga ir laimingi
Musu bus naujieji metai


Рецензии