Молю

За тебе знову я молю,
Прошу я долю лиш твою
Хай в серце принесе любов,
Зігріє твою душу й кров.

Нехай Господь допомагає,
І янгол твій охороняє,
Очистить розум й душу твою,
Наповнить серце лиш любовью!

За тебе знову я молю...
І ти розвій печаль свою,
Нехай не буде каяття,
З тобою я на все життя!

І хоч не доля нам з тобою,
Та я прошу і молю знову,
Ти не зважай,- таке життя,
Твоя любов, жаль, не моя...


Рецензии