Мить, яку жадали...

З тривогою вдивляюсь в твої очi,
I нiби, кожна мить для нас остання,
Блукає ясний мiсяць серед ночi,
Невже до нас прийшло уже кохання???

Я на вустах вiдчула поцiлунок,
Барвисте простирадло пiд тiлами
I кожен дотик твiй, мов подарунок -
Бездонне небо вкрилося над нами!!!

Мене ти пестиш нiжними руками -
Це наша мить - ми так її жадали...
Блаженство душ не передать словами -
Здавалося з нами зорi розмовляли...

В палких обiймах, поруч, до свiтанку...
Дiлилися потаємними думками,
Менi всмiхалося сонце крiзь фiранку,
По-справжньому близькими стали...

Лише з тобою можемо мовчати,
"Люблю" - говориш так, що я в це вiрю,
Шкода, що довго довелося чекати,
Доки здiйсниться наша казка - мрiя:)))
Мои любимые стихи:
Я хочу...
Сон
Мить, яку жадали...
Осіння розмова
Cамое популярное:

Люблю...
Слова любви
Я хочу...
Любимы, но не вместе
Я хочу...
Из последнего:

тень
Не уходи...
ты не любил...
Осіння розмова
Любовная буря


Рецензии