покидьок

ти - мій тягар несамовитий,
смертельна доза кожен день.
тікаєш, соромом покритий
під гуркіт не моїх пісень.
тікай, тікай. підпалюй листя,
воюй один проти юрби.
залиш мене. чи залишися.
вбивай мене. чи полюби.


Рецензии