Мелодия душевных струн

;"Мелодія духовних струн"

Цей теплий дощ, що обіймає двох,
Та їх пекучі губи, коли на вулиці мороз,
Магічний дотик двох червоніх роз,
Твій подих кави знов, та ніжний аромат волоссь.

Ти - музикант,
Моя душа - твій інструмент
А знати ноти - це найрідкіший комплімент.

Чи чуєш ти мелодію, що день-у-день лунає з мене?
Відбитися це ехо повинно і у тебе.

02.10.2011


Рецензии
так греет. прям очень)

Алевтина Певень   05.06.2013 19:27     Заявить о нарушении