Незабудка

           Незабудка

В нас Жінки найкращи в світи!
Можна в пристрасті згоріти,
Утопитися в коханні
І пручатись справа марна.

Чарівниці в нас Дівчата!
Як їх можна не кохати!
Як не впасти на коліна,
Коли є така Дівчина!

А які в нас Молодиці,
Як омріяни цариці!
Всі заморські чужаки
Просять ніжної руки.

Їдуть чорт не знає звідки
Щоб вмолити нашу Квітку
І навік рабом їй стати,
До безпам’яті кохати.

Але є чарівна Пані,
Наймиліша у коханні,
Небеса її прислали,
Як пісні пташки співали.

Як цвіли весняни квіти,
Як буяло тепле літо…
Я влюбився в тебе хутко,
Моя Квітко, Незабудко.

 01.03.3011 року


Рецензии