На пляжi

         
       На пляжі

Віє вітер із Одеси,
Грає в бухало прибій,
Піп у церкви править месу,
Любить дівку пару бій.

У кав`ярні, коло пляжу
З рупору хрипить «блотняк»,
Африканець, весь у сажи,
Над білявкою закляк.

Ходять парами красуні,
Груди спіли кавуни..,
В скрипаля порвались струни,
Гітарист напнув штани…

Світять бронзою циганки,
Заховавшись в сто спідниць…
В плями вкрилися білянки,
Горять очи, як в тигриць.

Пляж, як в вулику, юрмиться,
День до вечора бреде,
Буде люд в ночи жениться,
Як жара в моря піде.

20.07.2011 року


Рецензии