Майдан

        Майдан
На Майдані сцена німа,
Під нею давно нас нема,
Не почуємо із юрби;
«Ми не бидло - ми не раби…»

У нас різні інтереси:
Не цікавлять тебе стреси,
Не потрібна тобі воля,
Бути в рабстві твоя доля…

На Майдані сцени нема…
Десь замовкла твоя сурма…
На якому рвешся хрести…?
Як я винен - прошу прости.

       10.05.2008 року


Рецензии