Птахи - лелеки

Стану у святім кругу, попрошу птаха - лелеку,
Забери мою журбу, віднеси ії далеко.
Радість ту, що залишилась, роздам людям незнайомим,
Очі в них щоб засвітились, як вікна в рідному домі.
Було доброго чимало і дурного забагато,
То й сприймаю все як сталось, щоб спокійно вночі спати,
Але сон щось не приходить, думи розтинають мозок,
Бродять мої думи, бродять,по землі десь,може й поза.
Зніму сорочку останню, простелю дикій собаці,
Пусте, що не має звання,байдуже якої нації!
Стану у святому крузі, Бога попрошу старого,
Нехай візьме мене в друзі, рідним перепаде с того.
Вірив, вірю і ще буду, до самого життя краю,
Де той край не знають люди,а птахи - лелеки знають!


Рецензии