Чупакабри

        Чупакабри
Завелись китайські швабри,
Заполонюють торги…
Податківці-чупакабри
Вигризають з нас борги.
Посадили на податки,
За подушне, за озон,
Як птахи, хабарні статки
Відлітають за кордон.

Слуги з нас стрижуть купони,
Задихаючись в поту,
Перековують закони
На вбиральню золоту.

А ми ходимо до вітру..,
Скільки там тої зими…
Затуманює макітру
Гульбище підчас чуми.

По нужді куди підемо,
Коли землю продадуть?
Все до раю заберемо,
Як пошлють в останню путь.

Поводир цвіте, жирує,
Обіцяє чудеса…
Можновладець люд плюндрує
Під порожні словеса.

На Майдані стоять вежі,
Бубон б`є по голові,
А кругом сталеві межі
Оточили вартові.

Ходить строго по Майдану
Заброньований «омон»,
А на сцені, у сутані,
Витанцьовує Гапон.

Вже не шепчуться по троє,
Дозволяють тільки вдвох…
Скоро нас поселять в Трою…
Там уже батрачить «лох»…

Полонять китайські швабри,
Опустів до дна баняк…
А зубасті чупакабри
Нам ганяють »порожняк».

04.10.2011 року


Рецензии