Я Вкраiнi не зраджу нiколи

Дарував мені Бог Україну,
Соловейко ту мить свідкував.
На калинових вітах сидів він,
 Колискову як мати співав.

 Приспів:
 Батьківщино,  моя  Батьківщино,
 Краю рідний Карпат і  Дніпра.
 Тебе світ називає – Вкраїна,
 А для мене ти Ненька моя!

 Крізь літа соловейко співає,
 Шлях в заморських країнах проліг.
 Батьківщину одну лише знаю,
 Де калиновий цвіт – оберіг.

 Не благав хреста легкого долі,
 Із Дніпра джерело сили б’є.   
 Я Вкраїні не зраджу ніколи,
 Щастя  Неньки - то щастя моє.

 Приспів:
 Батьківщино,  моя  Батьківщино,
 Рідний краю Карпат і  Дніпра.
 Тебе світ називає – Вкраїна,
 А для мене ти Ненька моя!
 Тебе світ називає – Вкраїна,
 А для мене кохана моя.


Рецензии