Akromarina

M ay I give you an advise ?
A ll you have you have not twice.
R eal life is very short.
I don’t like say always «not».
N ever stop be happy too.
A ll you need –свою мечту.

C lancy – name is very nice.
L ife is wonder, love and spice.
A ny day is happy day.
N ever «It’s a pity » say.
C lever be but angry never.
Y ou are beautiful forever.


Рецензии
Влекущий стих и
Ладный слог.
А что внутри?
Даешь итог!

Натали

Наталия Белан   28.10.2011 09:54     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.