Ти

Які слова вже підбирати,
Які шукати двері що в тобі
Та ти готова все лиш підпирати,
А я постійно змінюю замки.

Невже ти вікна всі зачиниш,
Невже не зможеш відійти?
Дні йдуть і їх уже не спиниш
Лиш як тобі допомогти??

Тепер у тобі мої цілі
Та завжди потрапляю не туди
Скажи коли хвилини милі
Не стануть вже хвилинами туги?..


Рецензии