за стiнами

такий приємний спокій,
і нам нікуди бігти,
я тримаюсь за тебе,
ти обперся на лікті
крім тиші і твого подиху
більш нічого не чутно
я втримую свій одяг
щоб не виглядати розпутньо
увесь світ наче зник
поза цією кімнатою,
але ти залишивсь
тож не переймаюсь втратою
у цих стінах ти,
такий непристойно милий
буду винна цементовим стінам,
що тебе лишили


Рецензии