Лиш одна

Квіти у вазі стоять на столі
вечір на дворі, вікна в пітьмі.
Холод в душі і пустота 
коли у домі ти лиш одна.      

Біле вино налито в бокал
мило в кімнаті лунає вокал          
Голос його нагадає  тебе          
твоє обличчя, лиш не сумне      

Аркуш паперу фарби залив      
три нових тіні знов відтворив
Тобі нагадавши минулі часи,   
та по життю залишилась лиш ти.

Потім сідаєш їсти за стіл   
вип'єш вино згадавши усіх
Де посміхалися, коли пішли
та лиш маленькою була іще ти    

Зірки у небі, місяць з'явився
тиша у домі, день закінчився
Стоїть на столі бокал з-під вина
ти спочиваєш у ліжку одна.               


Рецензии