був став би

був би
мав би
холодні сталеві зіниці
що звузились до моменту
коли наступає пізно

був би
став би
коротким відвертим словом
лежав би твоєю ковдрою
чекав би тебе під під'їздом.

був би
жив би
щоночі бив би на сполох
що ти не прокинешся зранку
а я не вийду із коми.

був би
знав би
що холод хапає за руки
коли відпускаю тебе.
додому.


Рецензии
..чудовий вірш..
стільки в ньому життя..почуттів..тривоги..
..нехай Вам щастя усміснеться..
любові Вам та тепла..

дякую..
з теплом..

Леман   20.07.2012 20:36     Заявить о нарушении