Кохання

Кохання зволікає..
Час минає – його немає.
Сиджу біля вікна,чекаю.
Ні,кохання ще немає.
Вікна,двері відчинила,
Вітер виє,спів лунає,
А кохання не приходить…
Може шлях знайти не може?
Може десь уві сні до мене свою пісеньку співає?
Ходить, десь блукає…
В ніч на осінь не приходить,
Вдень улітку теж минає.
Що робити? Геть не знаю..
Знову до вікна порину,сяду,зачекаю…
День за днем сиджу,гадаю,
Де воно,хто знає?...


Рецензии