З кожноi родини... у Раду по дитинi

Базове прислів'я:

В СІМ’Ї НЕ БЕЗ ВИРОДКА
---------------------
З кожноi родини ...у Раду по дитинi
Виродок вiд виродка ...недалеко котиться
То не сiм'я, де ...виродка нема
Виродок виродку ...не рiвня


Рецензии