Словотоки...

Найкраще писати у зливу
на кухнях з відкритим вікном
вірші із подвоєним дном,
які видихаєш мінливо,
де ритм, наче серця такти,
де рима - лише твоя,
знаєш, сьогодні я
всі відміняю антракти,
всі починаю драми
для одного актора.
Я невимовно хворий
небаченими містами,
де вулиці повні дива,
що вистачить і подорожнім,
які блукають порожніми,
і пишуть собі у зливу.

25.09.11


Рецензии