ти просто поруч будь

Давай обійдемся без зайвих слів...,
Без обіцянок
І пустих образ...
Давай обійдемся з тобою без ігри...
Без пафосу 
І лицемірних фраз...

Ти просто поруч будь
Й тримай в своїх руках,
Це все що бачу я
У найсолодших снах

Ти бережи мене,
Без підлості в словах...
Запалюй завжди вогник у моїх очах
Ти бережи любов...
Вона ж у нас одна
Як випустиш її....,
То знай - ,
Без вороття.....


Рецензии