Ты целовал меня глазами...

Ти цілував мене очами,
ти дарував мені весну.
Ти обіймав мене ночами,
коли одна, і не засну...

І знову дощ. І знову вітер.
І знову ця зима. Зима...
і ніде знову себе діти,
і знову я самотня, я сама...

Ти обіймав мене руками,
що так мене і не торклись...
Навколо хвилі, хвилі проминали,
навколо люди поруч лиш товклись.
Ти цілував мене очами..?


Рецензии